REGATUL
Spectacol de fachirism

Cel mai complex spectacol cu foc, plin de efecte speciale, mixate și prezentate prin artele jonglerie, ale teatrului și ale coregrafiei.

Sinopsis

Adevăratul spectacol cu fachiri constă într-o explozie de efecte speciale mixate și prezentate prin artele jongleriei cu foc. Famous Art reușește să transpună definiția de adrenalină și suspans prin latura teatrală greu de găsit la alte spectacole de fachiri. Pentru a pune în evidență energia artiștilor în momentele spectacolului, se adaugă elemente dinamice cum ar fi: dansul cu gheare și umbrele, jonglerie cu poi, staf, ardere pe piele, înghițit și scuipat de flăcări. Coregrafiile sunt complexe, tocmai pentru a se ridica la așteptările publicului.

Jonglerii

Momentele de jonglerie sunt definite de lungile repetiții și exerciții cu: poi, staff, gheare și umbrele cu foc. Acestea se realizează în grup sau individual, în funcție de coregrafie.

Design

Inspirația este de natură gotică, amprenta stilului fiind purtată atât în vestimentație cât și în makeup și hairstyle. Design-ul oferă acel sentiment de supremație, evidențiat prin personajul principal ”REGINA” .

Muzica

Coloana sonoră compusă din muzică de orchestră și cor, întregește atmosfera și punctează fiecare moment cheie al spectacolului.

Păreri despre spectacol

Înainte de decernarea premiilor, organizatorii au marcat ultima zi a festivalului cu un „Famous Fire Show”, un spectacol incendiar în adevăratul sens al cuvântului.

Festivalul Muzicii de StradăpressFestivalul Muzicii de Stradă

Famous Artpentru mine niște necunoscuți, dar nu și după seara de ieri. Un spectacol extraordinar cu foc, cu actori tineri și frumoși, plini de dorință de a da totul din ei, lucru care s-a și văzut în aplauzele de la final.

Andrei WeingoldFotografmm35street

În urma cu doi ani, am cunoscut o trupă pentru care limitele par că nu există – şi spun asta la modul foarte pozitiv. Felicitări, Famous Art !!!

Adi AfteniDirector festival EuroArt IașiEuroArt Iași
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Cuvintele tale reprezintă o recomandare

%d bloggers like this: