Bufoni regali
Spectacole de bufonerie

Aducem lumea visului la unison cu cea palpabilă, unde întruchiparea lucrurilor ireale stă la graniţa delicată dintre acestea.

Concept spectacol

MACHIAJ

Machiajul conturează într-un mod exagerat și hazliu trăsăturile feței, fiind adăugate detalii colorate din imprimeul costumului. Chipurile personajelor sunt acoperite cu alb, imitând prin rezultatul final o mască.

OPȚIONALE

  • 4 personaje
  • Momente unice teatru interactiv
  • Jonglerii cu poi-uri colorate
  • Echilibristică pe monociclu
  • Jonglerii cu bile și clapsuri
  • Dans
  • Baloane de săpun
  • Sărituri cu coarda

COSTUME

Bufonița zglobie și plină de viață și-a ales o rochiță vâlvoaie cu tutu și imprimeu complex într-o culoare vie, conturată de elemente simetrice albe și roși. Cei doi bufoni au ținuta construită din două piese vestimentare, pantaloni și bluză, cu același imprimeu al fetei. Fascinante și extravagante, costumele se potrivesc cu temperamentul personajelor schițate coloristic.

SINOPSIS

Un trio senzațional alcătuit din doi bufoni și o bufoniță, crează momente hazli și memorabile, modelul spectacolului fiind reprodus după activitatea desfășurată în curtea regală. Glumițele și strâmbăturile personajelor stârnesc o explozie de râsete și energie pozitivă.

ACCESORII

Pe lângă cele două căciulițe ale bufonilor, aceștia nu au accesorii, costumul fiind unul foarte complex. Singurele elemente opționale la care apelează, sunt cele care ajută la crearea momentelor artistice: coardă, baloane de săpun, poiuri colorate, monociclu, bile și multe altele.

IMPACT

Bufonii atrag în jurul lor o mulțime de oameni pe care îi inspiră în același timp. Le arată cum din lucruri mici, de multe ori improvizând, poți să oferi și să primești clipe de fericire, zâmbete și o energie pozitivă. Ce poate fi mai frumos decât să îți râdă sufletul și chipul în același timp?

ROL

În Evul Mediu bufonul regelui era autorizat să spună adevărul, luându-l în râs, fără grave consecințe sau pedepse. Bufonii sunt actori costumați ca de sărbătoare și interpretează roluri foarte comice, pentru a amuza spectatorii. Rolul ficarui bufon variază în funcție de caracterul actorului.

Păreri despre spectacol

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Cuvintele tale reprezintă o recomandare

%d bloggers like this: