adevăratul moș crăciun și
parada sa

Este singura paradă care apropie privitorul de ceea ce înseamnă magie și poveste de Crăciun cu adevărat.

Concept spectacol

PARADA

Parada are 10 personaje care execută o coregrafie ce se repetă pe parcursul unui traseu prestabilit, dansul fiind conceput pe un fundal sonor creat special. O mică sanie trasă de doi spiriduși, va acompania parada magică de Crăciun. Și cum Moșul are mulți spiriduși talentați, nu numai în confecționarea jucăriilor, ci și în muzică, Roly spiridușul năzdrăvan va cânta la instrumentul preferat al Moșului, saxofonul.

EFECTE SPECIALE

  • Praf Magic – suntem spiridușii care am pus mâna pe praful lui Moșu’, un sclipici care plutește în aer minute întregi.
  • Walkie-talkie – ajutat de spiriduși, Moșul a învățat cum să se descurce cu tehnologia, aflând prin cască numele și detaliile despre fiecare prichindel.
  • Bomboanele Crăciuniței – copilașii primesc cadou cele mai delicioase bombonele.

COREGRAFIE

Un tablou de poveste este realizat prin coregrafia vibrantă a personajelor de Crăciun, încărcată de multă voie bună, oameni frumoși și mult, mult sclipici. Mișcările energice ale spiridușilor alături de Soldățel, Clopoțel, Fulgii de Nea, Moș Crăciun și Doamna Crăciun te încântă prin naturalețea și entuziasmul lor.

Sinopsis

Suntem singurii din țară care punem accent pe sentiment. Suntem cei ce aduc la realitate poveștile vechi spuse de bătrâni. Oferim prin personajele noastre, Moș Crăciun, Crăciunița, cei patru Spiriduși zglobii, cei doi Fulgi de Nea și cele două personaje măieste, Soldățelul și Clopoțelul pe catalige, momente de aducere la naivitate a celor mari, reușind cu adevarat să împărtașim sentimentul de bunătate și nu în ultimul rând să demonstrăm că Moș Crăciun chiar există.

COSTUME

Costumele sunt brodate dintr-o dantelă ce imită gheața, cu blănița pufoasă ca zăpada și nelipsiții fulgi de catifea. Astfel, cele 10 personaje conturează imaginea feerică și te fac să meditezi la întrebarea “oare chiar există Moș Crăciun?”

MUZICĂ

Alături de echipa lui Moș Crăciun, se află și un Spiriduș Saxofonist care redă live atmosfera magică a colindelor. Momentele de coregrafie sunt orchestrate pe cele mai deosebite single-uri ce reușesc să redea sentimentul de liniște și bună dispoziție.

MACHIAJ

Pomeții personajelor sunt bine accentuați cu un fard roz, iar sprâncenele îmbrăcate în alb, ilustrează anii care au trecut atât peste Moș Crăciun, cât și peste ajutoarele lui harnice. Doar doamna Crăciun încă se mai păstrează tânără și frumoasă, chiar dacă mai zărim pe chipul ei câteva linii mici ale ridurilor căpătate de-a lungul timpului.

Păreri despre spectacol

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Cuvintele tale reprezintă o recomandare

%d bloggers like this: